top of page
_DSC0587.jpg

OM MIG

Jeg hedder Lotte Rigmor Jung, har haft praksis i snart 20 år og arbejder som psykoterapeut, psykologisk rådgiver og visitator i erhvervslivet.


Jeg har fået lov at arbejde med en bred vifte af mennesker og har erhvervet mig solid erfaring i arbejdet med stress og akutte kriser hos mennesker fra topledelsen til alle øvrige niveauer af organisationen og i mange forskellige brancher fra produktion, finans, forsikring over servicefag og håndværk til underholdningsbranchen og den kunstneriske verden; på scenen såvel som bag den.

Yderligere har jeg været mentor og psykoterapeut for psykisk sårbare samt for mennesker i beskæftigelsesrettet indsats og ved, hvor ensomt, stress- og angstfyldt det kan være at stå udenfor arbejdsmarkedet.

I en årrække har jeg dertil været så priviligeret at have været fast tilknyttet som terapeut og gruppeleder hos organisationen TUBA, der arbejder med voksne børn af alkoholikere/misbrugere og de alvorlige senfølger, det kan give.

I mit eget liv har jeg fået lov at opleve at blive mor til min nu voksne datter og også været igennem nogle af de svære passager, som livet kan byde på, når vi mister eller skilles. Jeg kender derfor indefra til de svære, smertefulde følelser i både sorg, depression og stress.

De erfaringer danner grund for en nænsom om end direkte tilgang til det smertefulde hos de, der kommer hos mig, og samtidig en tro på at kunne hjælpe med at undersøge, hvad der er den rigtige vej for dem.

Jeg har min praksis i et menneskeligt varmt og fagligt seriøst terapifælleskab af psykologer og psykoterapeuter ved den smukke havnefront i København; lige ved Nyhavn, Skuespilhuset, Soho House,  cykelbroen til Broens Gadekøkken, Christianshavn, Havnebad, m.m.

Jeg holder mig som en naturlig og ansvarlig del af mit arbejde opdateret fagligt, tager løbende kurser og er senest (marts 2023) certificeret i NARM; Neuro- Affective Relational Model, der retter sig mod relationelle/udviklingstraumer og har forståelsen af den treenige hjerne og nervesystemet som en integreret del.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, MPF og følger foreningens retningslinier for etik, tavsheds- og supervisionspligt.

Om mig: About Me
bottom of page